Завършване I-III клас, учебна 2023/2024г.

Празникът за завършване на учебната година на I, II a, II б и III клас се състоя на 03.06.2024г. с много приповдигнато настроение. Времето беше идеално, което позволи на всички да се насладят на деня на открито. Учениците пристигнаха развълнувани и нетърпеливи.

Те показаха своя талант и креативност чрез музикални изпълнения и весели стихчета. Прекараха качествено време със своите приятели и учители, създавайки спомени, които ще продължат цял ​​живот. След това започнахме с награждаването. Учениците бяха видимо горди, когато получиха своите удостоверения за завършен клас и отличия за изключителни постижения през годината. Когато дойде време за закриване, директорът благодари на всички за участието, упоритата работа и отдаденост през учебната година и напомни на учениците да носят същия дух на единство и радост в следващата учебна година.

Празникът приключи с вълнуваща изненада на трети клас, включваща красив подарък и докосващи изпълнения- поздрав за тяхната класна ръководителка- госпожа Мария Илиева.

Споделяме ви множество снимки и видеоклипове, улавящи магията на деня. Тези спомени предизвикаха усмивки и носталгия сред цялата училищна общност, затвърждавайки успеха на празника за завършване на учебната година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *