Първи учебен ден 15.09.2023 г.

Петнадесети септември отново се превърна в истински празник! Отбелязахме го с песни, стихове и много смях. След като изслушахме химна, Отец Николай отслужи тържествен водосвет за здраве и благоденствие през настоящата учебна година. За пръв път прекрачиха прага на училището нашите мили първокласници. Погледите им блестяха безстрашно и любопитно и те смело се впуснаха в своето ново приключение.

В приветственото си слово директорът, господин Славков, поздрави всички и акцентира на своята благодарност към кмета на община Марица и кмета на село Скутаре, за реализирането на разработените проекти, както и към всички участници, подкрепили обновяването на училището. С гордост и уважение към труда на ученици, преподаватели и родители, г-н Славков, акцентира върху успехите и напредъка на училището и неговите възпитаници.

Кметът на община Марица, присъства на откриването на учебната година. Той поднесе цветя и поздравителен адрес за първия учебен ден на учителите и подари учебни пособия на първокласниците.

Думата бе предоставена и на г-н Стоян Добрев, кмет на село Скутаре, който също поздрави учители, родители и ученици и поднесе подаръци за учениците, а именно спортни екипи с логото на училището и пожела на децата да „жънат“ много спортни успехи с тях.

Този ден бе двоен празник за нас – първи учебен ден и старт на изграждането на физкултурен салон, за който училището дълги години се бори.

Нека новата 2023/2024 учебна година да бъде успешна и ползотворна!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *