Първи учебен ден 2022-2023 уч.г.

На 15-ти септември, празник на знанието,  ОУ „Св.Климент Охридски“, с. Скутаре тържествено и с оптимизъм посрещна ученици, родители, учители, приятели.  Водещи на тържеството бяха Йоана Тодорова и Тодор Тошков от III а клас. Националният трибагреник бе издигнат от знаменната група. Най-развълнувани бяха 32-мата ни първокласници с учители г-жа Дойкова и г-жа Палийска.

       В приветственото си слово директорът, господин Славков, поздрави всички и акцентира на своята благодарност към партньорите от Община Марица за реализирането на разработените проекти, както и към всички участници, подкрепили обновяването на училището. Директорът с гордост обяви, че с учениците ще се обучават в една съвременна и сигурна образователна среда. 

Талантливите ни ученици се изявиха с песни, под ръководството на госпожа Йорданова, танци, под ръководството на госпожа Аргирова и множество стихчета,под ръководството на госпожа Григорова, с които създадоха празнично настроение. 

    В училището бе организирана благотворителна инициатива за подкрепа на  пострадалите от природното бедствие в съседното с. Трилистник. 

    Нека трудът, усилията, обичта, любовта към знанието и съпричастността са стъпалата, които водят към успеха!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *